2015. január 27., kedd

Hospital and Makeup!

Tudom, tudom, és én is úgy gondolom, hogy egy kórházban tök felesleges magunkat sminkelni, főleg ha az egész napot egy pizsamában és az ágyban fekve töltünk el. 
De a mostani egy hónapot úgy töltöttem el kórházban, hogy nem volt semmiféle fájdalmam, így megmaradt a komfort érzetem és igenis nekem szükségem volt egy kis sminkre! 
Ezzel a bejegyzéssel pedig segíteni szeretnék, hogy ne az egész beauty asztalt vigyük magunkkal a kórházba . 




1. Tonik 

CV Young - Anti-Pickel Gesichtwasser (Müller)

Ha más nem is, de fontos, hogy a kórházban is ápoltak maradjunk, hiszen mindenféle kivizsgálásra visznek minket és bizony az arcbőrünkről sem szabad megfeledkezni. A kórháznak már a szagától is rosszul vagyok, hát még amikor tapogatnak - megyek és egyből letusolok. És persze egy alkoholos, fertőtlenítő tonikkal áttörlöm alaposan az arcomat. Alapból reggel és este, de ha a helyzet úgy kívánja akár többször is - mégiscsak egy kórház!




2. Szemkörnyékápoló

Oriflame - Love Nature Eye Gel (Aloe Vera)

Az én szemeim mindig karikásak, de mivel nem bírom  hajnali fél hatos ébresztést, mindenképpen szükségem volt valamire, ami hűsíti és ápolja a szemkörnyékemet. Sokkal üdébbnek és egészségesebbnek tűntem tőle, nem pedig úgy, mint aki a halálán van - és ugye ez a kórházban éppen nem mindegy! :D



3. Arckrém 

Oriflame - Love Natura Gel Cream (Aloe Vera)

Nagyon zsíros a bőröm, így csak csínján bánok az arckrémekkel, de a kórházi levegő miatt teljesen kiszáradt a bőröm, így mindenképpen lefekvés előtt szükségem volt egy kis hidratálásra, amit a bőröm teljesen meghálált!
Mivel a kórtermem is levegőtlen volt, plusz a téli időben úgy fűtenek mint a pokolban, alapból minden száraz és persze a bőrünk sem kivétel, így vigyen az is testápolót, aki nem használ - a térdre és a könyökre pont jó lesz, mert tuti megbolondulsz, ahogy vakarózól és húzódzkodik a bőröd :S




4. Sminklemosó

Rival de Loop - Clean & Care

Ha már viszel sminktermékeket. akkor ne feledkezz meg azok gondos eltávolításáról sem, vagy a bőrös haragos lesz! Pattanások, ráncok, bőrhibák, mg ki tudja, még mi fogja megtámadni az arcod! Igazán nem foglal nagy helyet és az előbb említett szárazság miatt, kifejezetten ajánlom az olajalapú termékeket. 




5. Ajakápoló

Maybelline New York - Babylips (Peach Kiss)

Ismét a szárazságra hivatkozva, le sem fogjátok tenni a kórházi bentlét alatt az ajakbalzsamotokat. Amit eddig túl olajosnak, vagy zsírosnak tartottatok, most nagyon jó szolgálatot fog tenni - rúzst úgysem kell rákenni!




6. Korrektor

Essence - Say All Day 16h Long Lasting Concealer (20 Soft Beige)

Ugye azok a sötétlő karikák, amik ha nem lennének, nem is tűnnénk ennyire betegnek? Nekem kifejezetten jó szolgálatot tett, mivel egyáltalán nem éreztem betegnek magam, ha rajtam volt és elfedte az amúgy is fránya karikáimat



7. Szemhéjpúder alapozó

Essence - I <3 Steg Eyeshdow Base

Ha már viszel szemhéjpúdert, márpedig fogsz, akkor őrá is szükséged lesz, ha biztos akarsz benne lenni, hogy a reggeli smink egész nap a helyén maradjon!




8. Szemhéjpúderek


Oriflame - Pure Colour Mono Eyeshadow ( Brown és Taupe)

Természetesen nincs értelme egy tusvonallal bajlódni a kórházban, de mégis egy kis szemhéjpúder belefér. Csak két árnyalatot válasszatok, nehogy túlzásba essetek és ha lehet, ne a legsötétebbet, hanem, amit nem tudtok elkenni, vagy nem bénáztok vele, hanem sitty-sutty már kész is az atombiztos smink!



9. Ecsetek

Essence - alap, füstösítő, és egy

Ugye mondanom, sem kell, hogy hiába beszélünk egy kórházról, akkor is adjuk meg a módját. Nincs ujjal felkenés, nincs ujjal maszatolás, hanem az a pár ecset tényleg nem foglal akkora helyet és a sminkelést is könnyít, gyorsítja. 



10. Szemöldökceruza

Catrice - Eye Browe (030 Brow-n-Peas)

Emberfüggő, ki mennyire tartja fontosnak a szemöldök árnyalását. Sajnálom, de nem tudok úgy kilépni az utcára sem, hogy nem satíroztam át a szemöldökömet ezzel a fantasztikus ceruzával. Tényleg, az egyik legjobb, már 2 éve használom és csak ajánlani tudom!



11. Szempillaspirál

Essence - Lash Princess Volume Mascara

Nincs nélküle kész smink, ha bármit is kihagynál, ezt kérlek ne, mert ez a smink koronája. Minden nő tudja, hogy egy szempillaspirál mennyit dob valaki külsején! Ez semmiképp sem maradhat ki!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése