2014. december 24., szerda

What I got for Christmas!


Elmúlt a Szenteste, összegyűlt a család és túl vagyunk az ünnepi vacsorán is, majd kippukkadok. És természetesen szeretném nektek megmutatni, milyen csodás ajándékokkal leptek meg a családtagjaim. 


Annyi mindennel leptek meg, hogy több apróság is lemaradt a képről (baglyos zokni, baglyos bögre, egy kiló csokoládé stb.), de szerencsére a blog témáját tekintve, semmi fontosról nem maradtok le, hacsak nem vagytok oda a különlegesen aranyos baglyos holmikért
(bagolybagolybagolybagyolmánia...bagoly-béka sosem elég!)




AVON - Palette de Maquillage (Professional Collection Edition)




Már a csomagolással megvettek engem kilóra. Tudom, hogy a képen nem látszik, de a fekete-ezüst virágminta mellett, a rózsaszín rész leopárd-mintás (fényes-matt jellegű), ami nálam örök favorit. Nincs is szívem kivenni a palettát a dobozából, annyira gyönyörűséges az egész csomagolás. 
Erről a kis apróságról a közeljövőben tervezek egy részletesebb bejegyzést is, amikor már tapasztalatokat tudok veletek megosztani, de most egy gyors leírást firkantanék ide.

Egyértelműen a legújabb Avon palettáról van szó, ami kisebb, mint elődjei, a termékek méretei is praktikusabbak és tuti, hogy mindenki oda és vissza lesz a nyitó mechanikájától. 
A színek összeválogatása profi munkának tűnik nekem így elsőre, egy nappali gyors sminktől kezdve, egy esti, alakalmi smink is elkészíthető. Vannak csillámos és matt hatású szemhéjpúderek is, melyek harmonizálnak is egymással, így a kombinálhatóságuk is roppant egyszerűnek tűnik. 
A két pirosító árnyalat egyből elbűvölt, az én bőrszínemhez ezek passzolnak a legjobban, így biztosan használatba veszem őket.
A rúzsokról még nem mondanék inkább semmit. Nem kimondottan szeretem a 'kenős' rúzsokat, szájfényeket, de ha már tartalmazza a paletta, biztosan kipróbálom őket, már csak a tesztelés céljából is. 
A palettához jár még három kiegészítő is: egy duplafejű, szivacsos applikátor a szemhéjpúderekhez, egy szélesfejű ecset a pirosítókhoz (már a kialakításán látom, hogy ez sajnos felejtős) és egy szintén dupla végű ajakecset. És természetesen ne felejtsük el megemlíteni a tükröt sem, amit kifejezetten becsülök a KIKO Infinity szemhéjpúdereihez tartozó paletták óta, mivel azokból ezt mindig kispórolják. 




AVON - Big & Darling Volume Szempillaspirál



Láttátok már ennek a spirálnak a reklámját? 
Ugye, hogy nem nagyon kelti fel Ördög Nóra az érdeklődéseteket? Pedig ha jobban figyelnétek a spirál keféjére abban a szupermegagigahűdeműazegész reklámban, mindjárt felkapnátok a fejeteket, hogy 'hű'. 
Hát, hű bizony! Ilyen sűrű kefét még életemben nem láttam, és egyáltalán nem azt a 'ragacsos' hatást kelti. Az eredmény, amit kölcsönöz, hasonló az Essence Lash Princess csoda-spiráljához, bár sajnálatos módon nem ugyanaz, így még mindig az a befutó. De örülök ennek a spirálnak is, mivel sokáig szemeztem vele é most végre alkalmam van használni is és nagyon, de nagyon kellemeset csalódtam benne. 
Ismert elmélet, hogy ha valamit nagyon reklámoznak, akkor azt azért teszik, mert anélkül a kutyának sem kellene a termék. Bátran ajánlom minden rövidpillájú olvasómnak, nem fog csalódni!




AVON - MEGA Effect Liquid Eyeliner (tustoll)


Hadilábon állok mindenféle tusfilccel, mivel már többet is kipróbáltam, mégis állandóan negatívak a tapasztalataim. Praktikus, kényelmes, de a filc hegye pár használat után kiszöszösödik, aminek következtében képtelen a festék felszívására, így a hegye használhatatlan, amitől tulajdonképpen az egész filc használhatatlanná válik. 

Ennek a filcnek egy ferde, lapos vége van, nagyon hasonlít a vékony jelölő filctollakra. Kíváncsian várom, hogy ez meddig fogja bírni és hogy a formájából adódóan tapasztalok e valamiféle előnyt. 




AVON - STARDUST Körömlakk



Ez a körömlakk óriási vigasz volt számomra, ha már a Catrice limitált kiadású Stardust körömlakkjáról lemaradtam.
Ez a lakk az ünnepi manikűr győztese és letaszíthatatlan dobogósa. Egyetlen egy rétegben is tökéletesen fed, pillanatok alatt megszárad (nem viccelek) és csodásan ragyog több napon át, kopás nélkül is. Olyannyira megtetszett, hogy mind a 10 körmömön ezt viselem, pedig ez nem vall rám a csillámos körömlakkok esetében.

Bár a vakus kép miatt nem látszik, a lakknak van egyfajta lilás, mályvás tónusa, ami meleg fényben (sárga neon) egyből észrevehető. Ettől nem is hat annak a hideg ezüstnek, amit a megszokott körömlakkok mutatnak, és pont ettől válik különlegessé. 
És ami hab a tortán, oda vagyok az Avon lakkok üvegeiért és az extra gyorsan száradó tulajdonságukért. 





AVON - Luxuriously Refining with Black Caviar (Facial Spa - planet spa Edition)


A csomag első terméke az általam már jól ismert és imádott lehúzható arcmaszk fekete kaviár kivonattal, ami csak jót tesz mindenféle típusú arcbőrnek.
Ragacsos, gyorsan száradó, arany színű és csodás illatú maszkról beszélünk, ami után a bőrünk frissebb és selymesebb, mint valaha. Tényleg csak kényeztet.

A második termék egy szemkörnyék-ápoló gél, szintén fekete kaviárral. Még nem próbáltam, de nyugtató hatása miatt biztosan ez esti rutinom részévé válik majd.

Az utolsó termék a csomagból egy hidratáló arckrém. Természetesen, ez is tartalmazza a fekete kaviár kivonatot és ugyanazzal a csodás illattal rendelkezik, mint a maszk. van egy tippem, hogy az én zsíros bőröm egyből ki fogja dobni, de egy-egy kényeztetős napon majd bevetem.

A csomag még tartalmaz egy számomra értelmezhetetlen ecsetet, ami a maszk felviteléhez való. Most komolyan, valaki ecsettel keni fel a maszkot az arcára?!




Oriflame - Love Nature Gel Cream és Eye Gel


Ez a picike arckrém kombinált bőrre kiváló a nagy pattanások eltüntetésére, vagy a gyulladt, mitesszeres bőr kezelésére, hiszen az aloe vera kivonat nyugtatja és kitűnően elbánik a pattanásokkal. Ha túl zsíros a bőrünk, csak a problémás felületre vigyük fel, így nem lesz 'sok' a bőrünknek. 

Mivel a sminklemosóim valahogy nem kíméletesek a szemeimhez, mindenképpen szükségem van szemkörnyék-ápolókra, és ezt kifejezetten a reggeli sötét karikákra találták ki, amiből mostanában nekem épp elég kijutott. Aloe Verát tartalmaz, ami nyugtatja és egyben felfrissíti bőrünket, amitől már csak jó lehet a reggelünk.




Lady Gaga Fame Parfüm


karácsonyi kívánságlistás bejegyzésemben már kifejtettem, mit jelent számomra ez az illat és most először a legnagyobb kiszereléssel leptek meg a szüleim, hogy 'sose fogyjon el'.
Imádom, imádom, imádom!



Természetesen nem maradhattak el a baglyos kiegészítő holmik, és a szokásos béka plüss sem. Továbbá kaptam egy nagyobb sminkes táskát, amibe mindenem kényelmesen belefér és olvasnivalóval is elláttak, így mondhatom, hogy rengeteg gyönyörűséges holmit kaptam.

Ti mit kaptatok Karácsonyra a szeretteitektől? Megleptétek magatokat valami aprósággal?


Csókpuszimiegymás~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése